Champions League

Δεν κρατιούνται Ρεάλ και Ρονάλντο!

Χόρεψε την Μπάγερν στο Μόναχο η Ρεάλ (2-1)! Η Βασίλισσα παρότι βρέθηκε πίσω, απάντησε με τον Ρονάλντο, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Μαρτίνεθ και με δεύτερο χτύπημα του CR7 φουλάρει για το 12ο.

Φουλάρει για το 12ο η Ρεάλ! Η βασίλισσα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Μόναχο όμως «τούμπαρε» την Μπάγερν 2-1 κι απέκτησε τεράστιο προβάδισμα ενόψει του δεύτερου επαναληπτικού των προημιτελικών.

Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Αντσελότι εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και άνοιξε το σκορ με τον Βιδάλ στο 25’. Στο φινάλε του ημιχρόνου κι ενώ ενδιάμεσα η βασίλισσα δεν είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα, ο Χιλιανός έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Βαυαρών. Σε πέναλτι που κακώς υπέδειξε ο Ριτσόλι (για χέρι που δεν έκανε ο Καρβαχάλ) ο Βιδάλ έστειλε την μπάλα στα περιστέρια(45+2’).

Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια ο Ρονάλντο απάντησε και η συνέχεια ήταν εφιαλτική για την Μπάγερν. Στο 61’ έχασε τον Χάβι Μαρτίνεθ που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στο 77’ και πάλι ο CR7 νίκησε τον Νόιερ για το 2-1.

Την Τρίτη 18/04 ο επαναληπτικός στη Μαδρίτη.

Το ματς:



Αρκετά προσεκτικό ξεκίνημα και από τις δύο ομάδες. Η Μπάγερν έδειχνε πως ήθελε να πάρει από νωρίς τα ηνία, όμως η Ρεάλ της έκοψε εύκολα τον ρυθμό κι έφερε αρκετές φορές την μπάλα στην περιοχή του Νόιερ. Η Βασίλισσα είχε μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι της κι άγγιξε το γκολ στο 18’ όμως ο Μπενζεμά στάθηκε άτυχος, αφού είδε την μπάλα έπειτα από σκαστή κεφαλιά να καταλήγει στο δοκάρι. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι Βαυαροί δεν ήταν το ίδιο άτυχοι αφού χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσουν ιδιαίτερα στροφές άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Βιδάλ έπειτα από κόρνερ στο 25΄.

inner

Η διαχείριση του Ζιντάν μετά το 1-0 ήταν αρκετά καλή, αφού δεν άφησε την Μπάγερν να μείνει κοντά στην περιοχή του Νάβας και ανέβασε τις γραμμές της ομάδας του. Πάντως μεσοεπιθετικά οι μερένχες δεν έκαναν πολλά πράγματα, ενώ την ίδια ώρα ο «δαιμονισμένος» Ρόμπεν ταλαιπωρούσε την άμυνά τους από τα άκρα. Στο φινάλε του ημιχρόνου οι Βαυαροί βρέθηκαν από το πουθενά (κακώς δόθηκε πέναλτι για χέρι του Καρβαχάλ, αφού η μπάλα βρήκε στο στήθος) αγκαλιά με το 2-0 όμως ο Βιδάλ έστειλε την μπάλα στα… περιστέρια από την «άσπρη βούλα» (45+2’).

Άλλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και αιφνιδίασε την Μπάγερν που ξεχάστηκε στα αποδυτήρια. Μόλις στο 47’ ο Ρονάλντο με ψύχραιμο πλασέ ύστερα από σέντρα του Καρβαχάλ νίκησε τον Νόιερ κι έκανε το 1-1. Οι Βαυαροί τα έχασαν και οι παίκτες του Ζιντάν δεν χαρίστηκαν κι άρχισαν να βγάζουν επιθέσεις στην κόντρα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο ζόρικα για τους γηπεδούχους αφού ένα λεπτό μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού (61’) έμειναν με δέκα λόγω αποβολής (με δεύτερη κίτρινη μέσα σε τρία λεπτά) του Χάβι Μαρτίνεθ.

inner

Από εκεί και πέρα άρχισε η απόλυτη κατηφόρα. Οι παίκτες του Ζιντάν δεν συμβιβάζονταν με την ισοπαλία και ήθελαν τη νίκη. Η άμυνα της Μπάγερν δεν έδειχνε να μπορεί να τους σταματήσει, όμως ο Νόιερ κρατούσε μόνος του την ομάδα! Τελικά στο 77ο λεπτό ο Ρονάλντο τον νίκησε με κοντινή προβολή ύστερα από φοβερή σέντρα του Ασένσιο. Οι γηπεδούχοι «άδειασαν» μετά το δεύτερο γκολ και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ριτσόλι κινδύνεψαν να δεχτούν κι άλλα τέρματα.

Οι συνθέσεις:



Μπάγερν (Κάρλο Αντσελότι): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Τσάμπι Αλόνσο (63’ Μπερνάτ), Βιδάλ, Ριμπερί (66’ Κόστα), Ρόμπεν, Μίλερ (81’ Κομάν)

Στον πάγκο: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Κομάν, Κίμιχ, Σάντσες

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Μπέιλ (58’ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (83’ Χάμες)

Στον πάγκο: Κασίγια, Ίσκο, Μοράτα, Κόβασιτς, Ντανίλο

Διαιτητής: Νικολά Ριτσόλι (Ιταλία)

Γήπεδο: Allianz Arena (Μόναχο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x