Stoiximan Super League

Δεν ξεχνά!

Νίκη για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και να πάρει ρεβάνς για την περσινή του ήττα στο Καραϊσκάκη, επιβεβαιώνοντας την φετινή υπεροχή του θέλει απόψε κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός.

Τεράστια είναι η διαφορά που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ σε βαθμολογικό επίπεδο.

Οι Πειραιώτες προπορεύονται με 24 βαθμούς έναντι των Θεσσαλονικέων, ενώ παράλληλα το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά της εν όψει των κρίσιμων αγώνων με την Άντερλεχτ και ο Τούντορ καλείται να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Όλα αυτά όμως μπορεί να αποτελέσουν παρελθόν σε ένα ντέρμπι, όπως είναι το αποψινό στο Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν επίδειξη δύναμης απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» και να χαρίσουν μία μεγάλη νίκη στον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί σήμερα στο φαληρικό γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Σίλβα δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, κρατώντας τον Ζντιέλαρ ως βασικό και τον Μποτία να παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ζντιέλαρ και Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ντουρμάζ και ο Πάρντο. Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μπουχαλάκης, Ντα Κόστα, Φουστέρ, Κασάμι, Κολοβός, Πουλίδο και Σεμπά. Εκτός είναι οι Ερνάνι και Καμπιάσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x