Ελλάδα

Δεν κωλώνει πουθενά!

Κόντρα στις ελλείψεις. Κόντρα στην απουσία του κόσμου μας. Κόντρα στο… Contra. Η ομάδα του sport-fm.gr δεν καταλαβαίνει τίποτα και συνέχισε απτόητη τις νίκες της (5-3) στο Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων.

«Δεν έχετε ομάδα, δεν έχετε λαό, τι ήρθατε να κάνετε στο γήπεδο αυτό»;

Το κλασικό συνθηματάκι θα μπορούσε να μας απευθυνθεί. Όχι όμως και να μας πτοήσει! Γιατί ούτε οι ελλείψεις, ούτε η συνεχιζόμενη απουσία του κόσμου του απ’ το γήπεδο μπόρεσε ν’ ανακόψει την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του sport-fm.gr στο Πρωτάθλημα Ιστοσελίδων.

Με βασικά στελέχη να λείπουν και παρουσία στην εξέδρα μιας (1) οπαδού και ενός σκύλου, ο κίνδυνος να μη γίνει «ρεζίλι των σκυλιών» έσπρωξε την προπέρσινη πρωταθλήτρια στη νίκη με 5-3 επί του μαχητικού Contra.gr.

Προσπερνώντας το σοκ της προθέρμανσης υπό την αγωνία αν θα έρθει ο τερματοφύλακας μας -την ώρα που μιλιούνια μπλε φανέλες κάλυπταν το άλλο μισό του γηπέδου- καταφέραμε να προηγηθούμε. Να μην πανικοβληθούμε όταν το 2-0 έγινε 2-2. Και με ηρωική αντεπίθεση στο β’ ημίχρονο να κάνουμε περήφανη τη μια οπαδό (και τον σκύλο).

Και το καταφέραμε γιατί ο γκολκίπερ Κεφαλάς γράπωνε την μπάλα ακόμα κι όταν εκείνη ζωντάνευε στα χέρια του (όπως σε φάση-μνημείο στο β’ μέρος). Ο μπακ Ρομπόλης, παρά την απειλή για δημιουργία ομάδας στο Facebook με τίτλο «Γιατί δεν τη δίνεις τη γ…ενη», ήταν απροσπέλαστος. Ο στόπερ Ποζιός «σκούπιζε» σαν υστερική ποδοσφαιρική νοικοκυρά. Ο δεξιός μπακ Ν. Ράλλης (που επίτηδες κρατιέται νηστικός πριν τα παιχνίδια) κατάπινε τους αντιπάλους.

Ο χαφ Σταυρόπουλος προσέθεσε ταυτότητες (και πόδια αντιπάλων) στη συλλογή του. Ο «πασπαρτού» Λιάλιαρης, παρά την καταπόνηση από ασθένεια και γάμο (όχι δικό του) έδωσε βοήθειες. Ο εξτρέμ Παπούλης σκόραρε με τρόπο που θα ‘κανε τον Κρισάντους να δακρύσει (με το αυτί). Ο άλλος εξτρέμ Μαραθιανός βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές. Και ο σέντερ-φορ Οικονόμου ανάγκασε αντιπάλους να μονολογήσουν 3-4 φορές «όχι πάλι ποδιά», πριν γίνει φαβορί (με άψογη ερμηνεία σε «μαρκάρισμα» που δέχθηκε) για το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου.

Συγκινημένα μετά το τέλος του ματς που δεν χρειάστηκαν μπουκάλες οξυγόνου για ν’ αποχωρήσουν, όλα τα μέλη της ομάδας υποσχέθηκαν καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον. Και κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης στο κέντρο αποθεραπείας «Η Θράκα» συμφώνησαν ότι (εκτός των ιδίων) θα… φάει καλά και όποιος υποτιμήσει τα «Pink Flamingos» στη συνέχεια της διοργάνωσης!

* Eυχαριστούμε το "Eleonas Football Club" για την φιλοξενία και ειδικά τον κ. Παπαδόπουλο για τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x