Super League 2

Δεν μπαίνει στο μετοχικό σχήμα του Άρη ο Μπούμπουρας

Αρνητική τροπή παίρνει η υπόθεση του Παντελή Μπούμπουρα για τον Άρη. Ποιος ο λόγος που δεν καταθέτει (προς το παρόν) πρόταση για εμπλοκή στο μετοχικό σχήμα των «κίτρινων» ο 62χρονος επιχειρηματίας.

«Ναυαγεί» του Παντελή Μπούμπουρα στον Άρη.

Υπήρχε σοβαρή σκέψη του 62χρονου επιχειρηματία για είσοδο στους «κίτρινους», αλλά τελικά αποφάσισε να μην καταθέσει πρόταση για συμμετοχή στο μετοχικό σχήμα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος που έκανε τελικά πίσω είναι η δημοσιοποίηση του θέματος και ο τρόπος που έγινε αυτή, αλλά κυρίως τα όσα ακολούθησαν από τη στιγμή που «έσκασε» η είδηση, καθώς κάποιοι άνθρωποι μιλούσαν εξ ονόματός του. Παράλληλα, πολλοί άνθρωποι τον απέτρεψαν τον απέτρεψαν να ασχοληθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Άρη.

Όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 24ωρα, με αρκετούς… τρίτους να παίρνουν θέση πριν καν μιλήσει με την πλευρά του Άρη ο 62χρονος επιχειρηματίας τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Πάντως, δεν φαίνεται να κλείνει εντελώς την πόρτα στον Άρη και παράλληλα είναι πιθανό να τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος προσεχώς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x