Αγγλία

«Δεν νομίζω ότι έφτυσε ο Έβανς»

Τη δική του άποψη σχετικά με την... ανταλλαγή φτυσιμάτων ανάμεσα στους Τζόνι Έβανς και Παπίς Σισέ, εξέφρασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ.

Τη δική του άποψη σχετικά με την... ανταλλαγή φτυσιμάτων ανάμεσα στους Τζόνι Έβανς και Παπίς Σισέ, εξέφρασε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ, σημειώνοντας πως ο άσος της ομάδας του δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά.

Μπορεί να παραδέχτηκε ότι δεν είδε το περιστατικό, ωστόσο ο Λουίς Φαν Χάαλ αμφιβάλει για τον αν ο Τζόνι Έβανς έφτυσε τον Παπίς Σισέ, την ώρα που αυτός ήταν στο πεσμένος στο χορτάρι.

Αποτέλεσμα αυτού είχε ο Σενεγαλέζος να «απαντήσει» με νέο φτύσιμο στον άσο της Γιουνάιτεντ, το οποίο ούτε αυτό έγινε αντιληπτό όσο από τον Ολλανδό κόουτς, όσο και από τον Τζον Κάρβερ της Νιούκαστλ.

«Ο πάγκος είναι πολύ μακριά ώστε να δω κάποιον να φτύνει. Δεν μπορώ να το κρίνω, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τον Τζόνι Έβανς, που είναι ένας πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, να το κάνει», δήλωσε ο Φαν Χάαλ.

Από την πλευρά του, ο κόουτς των «καρακαξών» σημείωσε: «Δεν έχω δει το περιστατικό. Απλά είδα έναν διαπληκτισμό των δύο παικτών στο ημίχρονο. Όπως και να έχει, πρέπει να το κοιτάξω».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x