Stoiximan Super League

Δεν πάει πουθενά ο Κουρμπέλης, υπογράφει ο Τζανδάρης

Παρά το σοβαρό ενδιαφέρον ομάδας εξωτερικού για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο παίκτης δεν αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, όπως άλλωστε επιθυμεί και ο ίδιος. Υπογράφει τη Δευτέρα ο Τζανδάρης.

Μετά την πρόταση της Κοπεγχάγης για τον Ζέκα (που όμως δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό), προέκυψαν σενάρια για πώληση και του Δημήτρη Κουρμπέλη, ωστόσο δεν έχουν βάση.

Ο 23χρονος μεσοαμυντικός θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και δεν το συζητά καν, βλέποντας πως έχει την εμπιστοσύνη του Μαρίνου Ουζουνίδη και ανεβαίνει διαρκώς αγωνιστικά επίπεδα.

Παράλληλα, τη Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Φάνη Τζανδάρη στον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος μέσος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει και να αποτελέσει μία έξτρα λύση στο χώρο του κέντρου.

Εξάλλου, μετά τη ρεβάνς με την Μπιλμπάο αναμένεται στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Ροντρίγκο Μολέδο για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του, ενώ θα γίνει κουβέντα και με τον Ρόμπιν Λουντ για την επέκταση της συνεργασίας μαζί του, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σχετικά με την πιθανότητα απόκτησης εξτρέμ, θα προχωρήσει μόνο σε περίπτωση πώλησης παίκτη που θα αποφέρει τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε μία ακόμη επιλογή, αλλά με παίκτη που θα μπορεί πραγματικά να προσφέρει και όχι κάποιο «μπάλωμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x