Ισπανία

Δεν πάει πουθενά ο Ράμος!

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται ο Σέρχιο Ράμος, ύστερα από τη συνάντηση που είχε στην Κίνα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Πώς άλλαξε στάση ο Ισπανός στόπερ.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν έντονη η φημολογία που ήθελε τον Σέρχιο Ράμος να είναι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, με σημερινό της δημοσίευμα η «Marca» αναφέρει πως ο Ισπανός στόπερ είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη «βασίλισσα της Ευρώπης».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο διεθνής άσος και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις, αφού ο παίκτης ένιωθε πως η διοίκηση δεν τρέφει τον απαραίτητο σεβασμό στο πρόσωπό του και έτσι είχε προκύψει η πληροφορία που τον ήθελε να έχει τάσεις φυγής.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» τόνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και τον ενημέρωσε πως με την επιστροφή της ομάδας στη βάση της θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κρεμάσει στο μαδριλένικο σύλλογο τα παπούτσια του.

Εκτός από τον Ράμος και τον Πέρεθ, το «παρών» στο ραντεβού των δύο ανδρών έδωσαν ο εκτελεστικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Άνχελ Σάντσεθ, και ο αδερφός και μάνατζερ του Ράμος, Ρενέ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x