Stoiximan Super League

«Δεν πείστηκε ο υφυπουργός»

Οι αποφάσεις για τα μέτρα κατά της βίας δεν έπεισαν τον υφυπουργό κι εκείνος αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος για να μην γίνει δυσκολότερο το πρόγραμμα των ομάδων υποστηρίζουν στον ΠΑΟΚ.

Ως μια απόφαση που λήφθηκε για να μην γίνει ακόμη πιο δύσκολο το πρόγραμμα των ομάδων χαρακτηρίζει ο ΠΑΟΚ αυτή του Σταύρου Κοντονή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» επισημαίνουν ότι προφανώς ο υφυπουργός δεν πείστηκε από τις αποφάσεις που ελήφθησαν, δεν αρκείται στην επιφανειακή κουβέντα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Θεωρούν πως ούτε τα χθεσινά ραντεβού, ούτε τα σημερινά έγιναν για να συμφωνηθούν μέτρα, παρά μόνο για να εκφράσει την δυσπιστία του στις πραγματικές προθέσεις.

«Εφόσον ο χρόνος που κρατάει αυτή η “τιμωρία” του πρωταθλήματος δεν χρησιμοποιηθεί απλά για συζητήσεις πάνω στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και τα τουρνικέ (που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι το καλοκαίρι εκεί που δεν υπάρχουν) και εφόσον η επαναξιολόγηση της απόφασης θα γίνει μετά τη συνάντηση Κοντονή-Πλατινί, πιστεύουμε ότι η ατζέντα ήδη διευρύνεται στις ουσιαστικές παρεμβάσεις που περιμένουμε και θέλουμε», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» και καταλήγουν ότι στόχος τους είναι τα ματς να διεξάγονται με κόσμο και μάλιστα και των δυο ομάδων, αλλά φαίνεται για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνουν πολλά άλλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x