Stoiximan Super League

«Δεν περίμενε τέτοια υποδοχή ο Μπερμπάτοφ»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώτης Παναγιωτάς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την χθεσινή παρουσίασή του Μπερμπάτοφ και υπογράμμισε ότι ο Βούλγαρος δήλωσε εντυπωσιασμένος.

Εντυπωσιασμένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν ο Ντίμιταν Μπερμπάτοφ όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώτης Παναγιωτάς.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Γιώτη Παναγιωτά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-Για τον Μπερμπάτοφ

Είναι ένας τύπος πραγματικά απλός. Περπατώντας δίπλα του το καταλαβαίνεις αυτό. Είναι αυτό που είπε ο ίδιος στην παρουσίασή του όταν είδε τους οπαδούς της ομάδας… Ένας άνθρωπος που απλώς παίζει ποδόσφαιρο.

-για τις εντυπώσεις του Μπερμπάτοφ από την παρουσία των οπαδών:
«Ο Μπερμπάτοφ έχει δει πολλά στην καριέρα του. Αλλά το ότι τον περίμεναν 10.000 οπαδοί της ομάδας είναι κάτι που δεν το περίμενε.

-εάν είναι έτοιμες οι φανέλες με το όνομα του Βούλγαρου:
«Φανέλες έχουμε τυπώσει. Ωστόσο η νέα φανέλα που φοράμε φέτος θα έρθει τις επόμενες ημέρες. Πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή οι οπαδοί μας. Βέβαια πρέπει να πω ότι έχουν τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν.

-για το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί;
«Δεν ξέρω. Αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής».

-για τις αντιδράσεις των άλλων παικτών της ομάδας:
«Είχαν το ευχάριστο σοκ που είχαμε και εμείς όταν το μάθαμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x