Stoiximan Super League

Δεν περνάει στο... ντούκου το 70λεπτο του τρόμου στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος έχει γυρίσει ήδη σελίδα μετά τον τρελό αγώνα στο Μπρεστ, αλλά το δεδομένο είναι ότι δεν πρόκειται οι ανορθογραφίες των 70 λεπτών να «κρυφτούν» κάτω από το... χαλάκι του 4-3.

Ένα πάρα πολύ καλό μάθημα...

Έτσι χαρακτηρίζουν στον Ατρόμητο τα όσα έπαθαν στα 70 λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ, εκεί που οι 8οι της Λευκορωσίας θύμισαν ένα κράμα Ρεάλ Μαδρίτης με Μάντσεστερ Σίτι και οι Περιστεριώτες ένα απλό έρμαιο στις ορέξεις των γηπεδούχων.

Το 4-3 σώζει την κατάσταση, αφού στο τελευταίο 20λεπτο ο Ατρόμητος έπαιξε... κάτι και ταυτόχρονα η Μπρεστ παρουσίασε το πραγματικό της πρόσωπο, γιατί αυτό είναι το πραγματικό επίπεδο της Ντιναμό σε σύγκριση με τον Ατρόμητο, ειδικότερα όταν ο τελευταίος παίζει σοβαρός.

Παρ’ όλα αυτά, κανείς και ειδικότερα στα υψηλότερα κλιμάκια της ομάδας δεν προτίθεται να κρύψει τα προβλήματα που φανερώθηκαν στα 70 λεπτά, λόγω του τελικού 4-3. Αντιθέτως, όλοι στέκονται ακριβώς στα όσα... απίστευτα έγιναν στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και ο στόχος μέχρι το ματς της Πέμπτης στο Περιστέρι είναι να πατήσουν όλοι τα πόδια τους στη γη και να επανέλθουν στα επίπεδα της αγωνιστικής σοβαρότητας που επέδειξαν την περσινή σεζόν.

Άλλωστε, λόγω των δικών τους κατορθωμάτων ο πήχης έχει ανεβεί τόσο ψηλά.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται τη Δευτέρα ή την Τρίτη ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιώργος Σπανός να πραγματοποιήσει «επίσκεψη» για να... αφυπνίσει τα αποδυτήρια εν όψει Πέμπτης.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x