Ιταλία

«Δεν πουλάμε τον Μπελότι»!

Με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα ο πρόεδρος της Τορίνο «πάγωσε» τη Μίλαν αναφέροντας πως ο Αντρέα Μπελότι δεν πωλείται!

Ξεκαθάρισμα των προθέσεών του ή «παιχνίδια» τακτικής; Ότι από τα δύο και αν ισχύει, οι δηλώσεις που έκανε αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Τορίνο Καϊρό σχετικά με το μέλλον του Αντρέα Μπελότι «σόκαραν» τη Μίλαν που επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

«Ποιος θα είναι το επόμενό μας απόκτημα; Ο Μπελότι! Θέλω και πιστεύω πως θα μείνει στην Τόρο» ανέφερε αρχικά στο Sky Sport ο Ουρμπάνο Καϊρό τονίζοντας στη συνέχεια: «Δεν τον πουλάμε! Αν φύγει θα γίνει μόνο για το εξωτερικό για 100 εκατομμύρια ευρώ. Εάν έρθει ένας σύλλογος εκτός Ιταλίας και πληρώσει την ρήτρα θα σηκώσω τα χέρια ψηλά, μέχρι τότε όμως δεν έχουμε ανάγκη να τον πουλήσουμε».

Όσο για το κατά πόσο παίζει ρόλο πιθανή επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει αρκέστηκε να πει: «Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 συνεπώς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο».

Το «περίεργο» στην όλη υπόθεση είναι πως ο ισχυρός άνδρας της «Γκρανάτα» παρουσιάστηκε κατηγορηματικός πως δεν έχει δεχθεί μέχρι τώρα καμία πρόταση για τον Ιταλό επιθετικό από ομάδα της Serie A, συμπληρώνοντας πως και να κατατεθεί πρόταση δεν θα έχει νόημα αφού θα απορριφθεί!

Κάτι που δεδομένα δεν ισχύει, καθώς η Μίλαν έχει προτείνει στη Τορίνο να της καταβάλει 40 εκατομμύρια ευρώ συν την ελευθέρας των Παλέτα και Νιάνγκ προκειμένου να αποσπάσει το πολυπόθητο «si», με τους ιθύνοντες της «Τόρο» να αντιπροτείνουν καταβολή 60 εκατομμυρίων ευρώ συν τους Παλέτα, Νιάνγκ και Λοκατέλι(!), σκέψη που κρίνεται υπερβολική από τους διοικούντες του κλαμπ του Μιλάνου.

Ο 24χρονος Ιταλός επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο της Μίλαν για την γραμμή κρούσης, με τον ίδιο τον παίκτη να είναι δηλωμένος οπαδός των «ροσονέρι» και να επιθυμεί να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, σε τέτοιο σημείο που λίγες ημέρες νωρίτερα άλλαξε εκπρόσωπο(!), με την υπόθεση της μεταγραφής του να χειρίζεται πλέον ο μάνατζερ των Μπονούτσι και Μοντέλα.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x