Stoiximan Super League

Δεν ψάχνει για «Μπερμπάτοφ» ο Μίχελ

Ποδοσφαιριστή που μπορεί ουσιαστικά να προσφέρει στην επίθεση του ΠΑΟΚ ψάχνει ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ την περσινή σεζόν.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το θέμα της απόκτησης επιθετικού στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την υπόσχεση που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης στους οπαδούς της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Καθημερινά στο γραφείο του Λούμπος Μίχελ φτάνουν πολλές προτάσεις για επιθετικούς που θα μπορούσαν πραγματικά να απασχολήσουν τους Θεσσαλονικείς, όμως ο πρόεδρος της «ασπρόμαρης» ΠΑΕ τους περνάει από… κόσκινο πριν καταλήξει στην τελική του επιλογή.

Δύο ονόματα που ξεχωρίζουν χωρίς αμφιβολία είναι του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ (εδώ και έξι μήνες δεν ανήκει σε κάποια ομάδα) και του Κούμα Ελ Χατζί Μπαμπακάρ της Φιορεντίνα, οι οποίοι προτάθηκαν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η περίπτωση του Τογκολέζου επιθετικού φαίνεται πως δεν συγκινεί τον Μίχελ, αφού δεν θέλει να μπλέξει σε ιστορίες ανάλογες με εκείνη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος είχε το «όνομα» αλλά ουσιαστικά δεν πρόσφερε κάτι στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωση του Σενεγαλέζου Μπαμπακάρ, ο οποίος ανήκει στη Φιορεντίνα και είναι σε καλή ηλικία (23 ετών) που θέλει να δείξει ότι έχει μέλλον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η Live Sport αναφέρει ότι ο Λούμπος Μίχελ έχει στη διάθεσή του να προσφέρει ένα συμβόλαιο της τάξης 1 εκατ. ευρώ για τον επιθετικό, ο οποίος θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Βλάνταν Ίβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x