Stoiximan Super League

Δεν... ψήνεται για ΠΑΟΚ ο Κονοπλιάνκα

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται ο Εβγκέν Κονοπλιάνκα.

Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Εβγκέν Κονοπλιάνκα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κάνει το «μπαμ», αποκτώντας τον Ουκρανό εξτρέμ ως δανεικό από τη Σεβίλλη. Όπως είναι λογικό πρόκειται για μια πολύ δύσκολη (και δαπανηρή) περίπτωση και φάνηκε από την πρώτη στιγμή που βγήκε το όνομά του στην επιφάνεια, ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει διάθεση να γίνει οικονομική υπέρβαση με την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού, καλύπτοντας το συμβόλαιο του, στοχεύοντας στο να μπει και ρήτρα αποδέσμευσης στη συμφωνία. Ωστόσο, ο Ουκρανός δεν εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, καθώς μόλις πέρυσι έκανε το μεγάλο βήμα, υπογράφοντας στον ισπανικό σύλλογο.

Πέρυσι, έκανε γεμάτη σεζόν, αγωνιζόμενος σε 32 ματς της Primera Division και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Στο Κύπελλο έκανε επτά εμφανίσεις και είχε ένα γκολ, στο Champions League έπαιξε σε έξι ματς και πέτυχε δύο γκολ, άλλα τόσα παιχνίδια είχε στο Europa League, ενώ αγωνίστηκε και στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x