Stoiximan Super League

Δεν ρισκάρουν με Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

Εκτός πλάνων του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη τέθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αν και έχει σημειωθεί βελτίωση στην κατάστασή του.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής (16/10, 16:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη, το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Ο 27χρονος μπακ, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι με τον Αστέρα, νιώθει καλύτερα, την Τρίτη έκανε θεραπεία και ατομικό, αλλά δεν υπολογίζεται για την προσεχή αναμέτρηση. Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να τον προφυλάξει και να τον έχει έτοιμο για το εκτός έδρας ματς με τη Σταντάρ Λιέγης της επόμενης Πέμπτης, αλλά και για αυτά που ακολουθούν. Ο Ιταλός τεχνικός έχει στο μυαλό του το ότι ο Μέστο δεν μπορεί να βγάλει συνεχόμενα παιχνίδια και θέλει να του μοιράζει τα ματς με τον Κουλιμπαλί.

Παράλληλα, είναι πιθανόν να δημιουργηθεί θέμα με τον πρώην παίκτη του Πλατανιά, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει θέμα συμμετοχής κόντρα στην Ξάνθη, λόγω του αποκλεισμού του από την εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x