Γαλλία

Δεν τα βρίσκουν Μίλαν και Μαρσέιγ για Μπάκα

Καμία συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμα στο θέμα του Κάρλος Μπάκα, καθώς υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των Μίλαν και Μαρσέιγ.

«Κόλλημα» στις διαπραγματεύσεις των Μίλαν και Μαρσέιγ για τον Κάρλος Μπάκα, με την οικονομική διαφορά να μην επιτρέπει μέχρι στιγμής να υπάρξει οριστική συμφωνία για τον ποδοσφαιριστή.

Οι «ροσονέρι» έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ δυναμικό καλοκαίρι, όσον αφορά την μεταγραφική τους ενίσχυση, όμως δεν σκοπεύον να σταματήσουν εδώ, αφού βρίσκεται στα σκαριά μια ακόμα μεταγραφή επιθετικού.

Με βάση αυτό το γεγονός, το μέλλον του Κολομβιανού σέντερ φορ στο «Σαν Σίρο» μοιάζει αβέβαιο, με τον Γαλλικό σύλλογο να θέλει να τον κάνει δικό της.

Το πρόβλημα πέρα από το οικονομικό κομμάτι (η Μίλαν ζητάει 25 εκατ. ευρώ), βρίσκεται και στο ότι η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία θέλει την πρώτη χρονιά τον παίκτη με την μορφή δανεισμού και εάν ικανοποιηθεί από την απόδοσή του τότε θα τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο Μπάκα, μεταγράφηκε στους Μιλανέζους για 30 εκατ. ευρώ απο την Σεβίλλη το 2015 και από τότε σε δυο χρόνια έχει σημειώσει 77 συμμετοχές και 34 τέρματα.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x