Αγγλία

Δεν θα δουν «clasico» οι Άγγλοι!

Ένας κανονισμός της αγγλικής ομοσπονδίας θα στερήσει από τους κατοίκους του Νησιού τη δυνατότητα να δουν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης τον Δεκέμβριο.

Το «clasico», η αναμέτρηση δηλαδή μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, είναι ένα από τα κορυφαία ντέρμπι στον κόσμο, ένα ποδοσφαιρικό ματς που προσελκύει εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο.

Φέτος όμως, οι Άγγλοι ποδοσφαιρόφιλοι δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν το πρώτο «clasico» της χρονιάς, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου στο Καμπ Νου! Ο λόγος; Ένας… περίεργος κανονισμός της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο οποίος δεν επιτρέπει την μετάδοση αγώνων ποδοσφαίρου μεταξύ 14:45 και 17:15 τα Σάββατα, σε συνδυασμό με την απόφαση της ισπανικής Λίγκας να ορίσει το παιχνίδι στις 15:15, έτσι ώστε να ικανοποιήσει το αμερικάνικο και το ασιατικό κοινό.

Ο πρόεδρος της Λα Λίγκα, Χαβιέ Τέμπας, δικαιολόγησε την απόφαση τους ως εξής: «Είχαμε τρία “παράθυρα” τα οποία είχαμε σκεφτεί, στις 13:00, στις 16:15 και στις 18:30. Τα αναλύσαμε αυτά με την οπτικοακουστική μας ομάδα και το να παίξουν στις 18:00 είναι πολύ αργά στην Ασία, ενώ το να παίξουν στις 13:00 είναι πολύ νωρίς για την αγορά της Αμερικής».

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x