Ισπανία

Δεν θα… ντύσει την Ρεάλ η Under Armour

Η εταιρία αθλητικών ειδών Under Armour απέσυρε το ενδιαφέρον της για την επίσημη χορηγία της Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και οι απαιτήσεις των Μαδριλένων κρίθηκαν απαγορευτικές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι ικανοποιημένη από τα… μόλις 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως της Adidas, δεδομένου πως απ’ το 2012 που υπεγράφη το συμβόλαιο, οι «μερένχες» έχουν κατακτήσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, οι συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρία με άλλους «κολοσσούς» όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά μεγαλύτερες (95 εκατ. το χρόνο λαμβάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι»), γεγονός που οδήγησε τους ανθρώπους της «Βασίλισσας» στην αναζήτηση άλλων προσφορών.

Ωστόσο, η αμερικανική Under Armour, η οποία βρισκόταν σε επαφές με την Ρεάλ για να γίνει επίσημος χορηγός της ομάδας, έκανε πίσω, μιας και οι οικονομικές απαιτήσεις της πρωταθλήτριας Ευρώπης κρίθηκαν πολύ υψηλές.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Ρεάλ ζήτησαν πάνω από 150(!) εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δηλαδή σχεδόν τα τετραπλάσια από αυτά που λαμβάνουν αυτή τη στιγμή από την Adidas! Αποτέλεσμα αυτών των απαιτήσεων ήταν η απόσυρση του ενδιαφέροντος απ’ την αμερικανική εταιρία, με την καλύτερη εναλλακτική της Ρεάλ να παραμένει η… Adidas!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x