Γ' Εθνική

«Δεν θα είναι επίτευγμα η άνοδος»

Το έργο του Άρη για άνοδο στη Football League μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά ο προπονητής του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σχολίασε πως αν τα καταφέρει δεν θα πρόκειται για επίτευγμα.

Ο Άρης βρίσκεται μακριά από την κατηγορία που τον έχουμε συνηθίσει, δηλαδή από τη Super League, ενώ φέτος παλεύει για να ανέβει στη Β’ Εθνική και ο τεχνικός του Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανέφερε πως θα είναι επίτευγμα το να πετύχουν οι «κίτρινοι» τον στόχο τους.

Ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα ανέφερε: «Θα πω ότι δεν θα είναι επίτευγμα να κερδίσει ο Άρης την άνοδο απ΄ αυτή την κατηγορία».

Ο Άρης νίκησε με 5-0 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την Κυριακή και ο 58χρονος προπονητής σχολίασε: «Δεν είχαμε ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο, μετά όμως βρήκαμε τον ρυθμό μας, διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε μέχρι εκείνη την χρονική περίοδο και νομίζω πως από εκεί και μετά ο Άρης άρχισε να συνεργάζεται καλά και να δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για φάσεις εκτέλεσης. Ήρθαμε, λοιπόν, σ΄ ένα πολύ καλό β΄ ημίχρονο, φτάνοντας σ΄ αυτό το ευρύ σκορ, το οποίος όμως δεν δηλώνει τίποτα περισσότερο, απλά μας δίνει τη δυνατότητα να πολλαπλασιάζουμε τις πιθανότητες που έχουμε, ώστε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο».

Εξαιρετικός στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ο Μάουρο Πόι, ο οποίος έκανε χατ -τρικ. «Οι δυνατότητες του Μάουρο είναι δεδομένες και ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί σε αυτή την πάρα πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται σήμερα. Σε ότι αφορά στο θέμα των καρτών του, δεν θεωρώ ότι πήραμε κάποιο ρίσκο. Το σημαντικό είναι η διαχείριση μιας τέτοιας κατάστασης», δήλωσε ο κύριος Καλαϊτζίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x