Ισπανία

«Δεν θα είχε πετύχει τόσα χωρίς τον Μέσι»

Ο προπονητής Θέουτα και τεχνικός σύμβουλος της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, Βαγγέλης Κρύος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την... διαστημική Μπαρτσελόνα.

Ο Βαγγέλης Κρύος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την Μπαρτσελόνα και την εκπληκτική εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο, ενώ στάθηκε και στην επιτυχία του Λουίς Ενρίκε για το «πάντρεμα» που έχει πετύχει μεταξύ των καινούργιων αποκτημάτων και του «κορμού» των «Μπλαουγκράνα».

Επίσης, ανάφερε πως τίποτα στην «Μπάρτσα» δεν θα ήταν ίδιο χωρίς τον Μέσσι, χαρακτηρίζοντας τον Αργεντίνο ως παίκτη… καταλύτη σε όλη την πορεία των «Καταλανών» τα τελευταία χρόνια.

Ο προπονητής της Θέουτα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός πως στόχος της Μπαρτσελόνα είναι το «τρεμπλ» και στο ότι βασικός διεκδικητής στην μάχη του πρωταθλήματος μοιάζει να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης παρά τη Ρεάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Κρύος στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

-Για το γεγονός ότι έχει καταφέρει ο Ενρίκε να κάνει το τέλειο… τελειότερο:

«Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία του Λουίς Ενρίκε είναι ότι κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα το κίνητρο της νίκης παρά τις τόσες πολλές επιτυχίες. Ειδικά όταν τα έχεις κερδίσει όλα είναι δύσκολο να παραμένεις συνέχεια στην κορυφή. Στην Μπαρτσελόνα τα έχουν καταφέρει κυρίως μέσω των καλών και προσεγμένων μεταγραφικών κινήσεων και το γεγονός πως ο Ενρίκε έχει καταφέρει να… παντρέψει τους νέους ποδοσφαιριστές που έρχονται με τους παλιούς».

-Για την εκπληκτική περίοδο που διανύει ο Σουάρεζ:

Ο Σουάρεζ το αποδεικνύει με τα νούμερα του ότι βρίσκεται σε περίοδο τρομερής φόρμας. Κάνει εκπληκτική σεζόν, εμάς εδώ στην Ισπανία ωστόσο, δεν μας εκπλήσσει που έχουμε αυτή την εικόνα κάθε Κυριακή, είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει ένας επιθετικός κορυφαίου επιπέδου. Μας εκπλήσσουν άλλα πράγματα όπως η προσαρμογή του Αρντά Τουράν που είχε να παίξει 6 μήνες και αγωνίζεται λες και βρίσκεται 4-5 χρόνια στην Μπαρτσελόνα το ίδιο και ο Βιδάλ. Όταν χάνεις έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Τσάβι και μπορείς να τον αντικαταστήσεις με έναν παίκτη, τον Ράκιτιτς και καταφέρεις να μην φαίνεται η απουσία του είναι εξαιρετικά σπουδαίο».

-Για το πώς θα ήταν η Μπαρτσελόνα… αν δεν είχε τον Μέσι:

«Θεωρώ πως ο Μέσσι έχει… πέσει στην εποχή που η συγκυρία τον κάνει καταλυτικό στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Αν τον βγάζαμε αυτή τη στιγμή από την Μπαρτσελόνα των τελευταίων χρόνων δεν θα είχε τόσους πολλούς τίτλους. Ο Λουίς Ενρίκε έχει καταφέρει από κάθε παίκτη να τον κάνει να γνωρίζει τον ρόλο που θα έχει μέσα στην ομάδα. Πλέον σε αυτή την ομάδα αν δεν είναι καλά ο Μέσι θα είναι ο Νειμάρ, αν δεν είναι καλά ο Νειμάρ θα είναι ο Σουάρεζ και ούτω καθ’ εξής».

-Για το αν έχει κριθεί το πρωτάθλημα:

«Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως κύριος διεκδικητής είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι πιο συμπαγής ως ομάδα -σε σχέση με την Ρεάλ Μαδρίτης- δεν δέχεται εύκολα γκολ. Τώρα βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει τους επόμενους μήνες».

-Για τον αν μπορεί η Μπαρτσελόνα να κατακτήσει εκ νέου το «τρεμπλ»:

«Από την αρχή της χρονιά έτσι όπως γίνεται ο σχεδιασμός τόσο της Ρεάλ Μπαδρίτης όσο και της Μπαρτσελόνα οι δύο ομάδες ξεκινάνε με στόχο το «τρεμπλ». Αν δεν πάρουν κάποιο τίτλο είναι απώλεια για αυτούς μεγάλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x