Γενικά

«Δεν θα ήθελα τον Μέσι στην ομάδα ακόμα κι αν έπαιζε τσάμπα»!

Μπορεί ο Μέσι να είναι ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά... κάποιοι δεν θα τον ήθελαν στην ομάδα τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Μεχμέτ Σεγίτ Οζκάν, ο ισχυρός άνδρας της Αλτινορντού!

Οι περισσότεροι πρόεδροι θα ήθελαν τον Μέσι στις ομάδες τους, αυτός της Αλτινορντού όμως, όχι! Σε δηλώσεις του σε αγγλικά Μέσα αιτιολόγησε αυτή την άποψη, όσο κι αν μοιάζει... εξωπραγματική!

«Θα απέρριπτα τον Μέσι αν ήθελε να παίξει για την Αλτινορντού, ακόμα και αν έπαιζε δωρεάν», είπε συγκεκριμένα ο Μεχμέτ Σεγίτ Οζκάν.

Η ομάδα της Σμύρνης βρίσκεται στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας και αποτελείται μόνο από Τούρκους ποδοσφαιριστές. Στην Αλτινορντού πιστεύουν στα ταλέντα της χώρας και αυτό φαίνεται τόσο στα λόγια του ισχυρού άνδρα της, όσο και στο γεγονός ότι οι 23 από τους 28 ποδοσφαιριστές της είναι κάτω των 23 ετών!

«Πιστεύω στους νεαρούς Τούρκους ποδοσφαιριστές και τους δίνω ευκαιρίες», τόνισε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας.

«Στόχος μας είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ και η έξοδος στην Ευρώπη το 2023, η οποία είναι η χρονιά που η ομάδα συμπληρώνει τα 100 χρόνια ζωής», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Αλτινορντού.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x