Stoiximan Super League

«Δεν θα παίξουν τον ΠΑΟΚ διαιτητές που έχουν προκαλέσει»

Αισιόδοξος ότι δεν πρόκειται να οριστούν διαιτητές για τις 4 πρώτες αγωνιστικές σε ματς του ΠΑΟΚ που έχουν προκαλέσει κατά το παρελθόν παρουσιάστηκε ο αντιπρόεδρος του Α.Σ., Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Την αισιοδοξία του ότι δεν πρόκειται να οριστούν σε ματς του ΠΑΟΚ διαιτητές που έχουν προκαλέσει κατά το παρελθόν, τουλάχιστον για τις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Α.Σ., Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Με δηλώσεις του στην τηλεόραση της ΕΤ-3 αναφέρθηκε στον ορισμό του Κύρου Βασάρα στη θέση του επιδιαιτητή ενώ τόνισε ότι οι λεγόμενες μικρές ομάδες επιθυμούσαν την έναρξη του πρωταθλήματος, λόγω των ρητρών της NOVA.

«Οι λεγόμενες μικρές ομάδες ήθελαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως έλεγε η Nova για να μην έχουν πρόβλημα με τις μεγάλες ρήτρες. Δεν κάναμε πίσω σε ό,τι σχεδιάζαμε σαν ΠΑΟΚ. Το ότι αρχίζει το πρωτάθλημα από τρίτη αγωνιστική δε σημαίνει κάτι για αυτά που έχουμε αποφασίσει».

Για τις αλλαγές και τον Κύρο Βασάρα:
«Ο κ. Βασάρας μπήκε σε αυτή τη θέση, μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ. Έχω την εντύπωση ότι θα γίνουν αυτά που είπαμε. Διαιτητές που έπαιξαν, πρέπει να είναι τιμωρημένοι και μας οδήγησαν να κλειστή τη θύρα 4 και να χάνουμε αρκετά έσοδα. Στο πρώτο ματς με τον Παναιτωλικό θα ήταν γεμάτο, όλα αυτά τα πληρώνουμε από κάποιους που ήρθαν και δυναμίτισαν το κλίμα. Θεωρώ ότι τις τέσσερις αυτές αγωνιστικές δε θα μας παίξουν αυτοί οι διαιτητές. Υπάρχει προφορική απόφαση».

Για το πρωτάθλημα που ξεκινάει:
«Να γίνει ένα έντιμο πρωτάθλημα, Όπως το θέλει ο μεγαλομέτοχος και εμείς και ο κόσμος, που απηύδησε πλέον να βλέπει τον πρωταθλητή να βγαίνει από τον Αύγουστο».

Για τις εκλογές στην ΕΠΟ:
«Όποιος υγιής φίλαθλος και παράγοντας θέλει ένα καθαρό πρωτάθλημα η αλλαγή είναι προ των πυλών. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι η καχυποψία πάνω από όλα και ο κόσμος να μην έρχεται στο γήπεδο για να δει ένα καθαρό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x