Stoiximan Super League

Δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο στο πρώτο λεπτό των αγώνων της Super League 1!

Δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο στο πρώτο λεπτό των αγώνων της Super League 1 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους ανασφάλιστους παίκτες σε Super League 2 και Football League.

Έπειτα από πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο στο πρώτο λεπτό των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής της Super League 1.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους ανασφάλιστους παίκτες της Super League 2 και της Football League. .

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση και -μεταξύ άλλων- αναφέρει: «Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε την μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, απέναντι σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα».

Στο θέμα είχε αναφερθεί πρόσφατα μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μπαντής, τονίζοντας ότι: «Δεν έπρεπε να επιτρέψει η ΕΠΟ αγώνες χωρίς ασφάλιση - Θυμίζει μεσαίωνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε την μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, απέναντι σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα.

Πορευόμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ασφαλιστική κάλυψη για τους συναδέλφους μας στη Sl2, Football League και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Για εμάς όταν πονάει ένας ποδοσφαιριστής, πονάμε όλοι, όχι όμως για πολύ, γιατί η δράση σταματά τον πόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x