Euro 2016

Δεν θα παρακαλέσει ο Χότζον

Καμία διάθεση να προβεί σε παρακάλια για την ανανέωση του συμβολαίου του με την εθνική Αγγλίας δεν έχει ο Ρόι Χότζον, παρότι θεωρεί βέβαιη την εξέλιξη της ομάδας σε περίπτωση παραμονής του.

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες με αντικείμενο την ανανέωση ή μη, του συμβολαίου του Ρόι Χότζον με την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, το οποίο λήγει με το τέλος των υποχρεώσεων των «τριών λιονταριών» στο τρέχον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

O έμπειρος προπονητής πάντως θεωρεί πως το έργο του είναι αυτό που θα κρίνει το αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της Αγγλίας χωρίς να δείχνει διάθεση να πιέσει επιπλέον την κατάσταση.

«Λοιπόν, δεν θα παρακαλέσω για τη δουλειά. Πιστεύω σε ότι έχω κάνει για την Εθνική τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω στο υλικό με το οποίο δουλεύω και πιστεύω στην προοπτική αυτής της ομάδας. Εάν η Ομοσπονδία θέλει να μείνω, θα το κάνω. Ελπίζω όμως να στηριχθούν στη δική τους κρίση και όχι στις απόψεις κάποιων δημοσιογράφων», δήλωσε ο 68χρονος τεχνικός.

Η Αγγλία συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση απέναντι στους Ισλανδούς στο πλαίσιο των «16» του Euro, το αποτέλεσμα της οποίας θα επηρεάσει είτε θετικά, είτε αρνητικά τη μετέπειτα συνεργασία των δύο πλευρών.


Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x