Κύπρος

Δεν θέλει Κουτσοκούμνη στην φιέστα ο ΑΠΟΕΛ

«Απαγορευτικό» στο πρόεδρο της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη έβαλε ο ΑΠΟΕΛ που του ζητάει να μην βρεθεί στη φιέστα.

Μακριά από τη φιέστα της ομάδας θέλει να κρατήσει τον πρόεδρο της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Στον ΑΠΟΕΛ θεωρούν ότι η παρουσία του προέδρου της ΚΟΠ, θα προκαλέσει αντιδράσεις μετά την εμφάνιση του με φανέλα με την ημισέληνο, και τον παρακαλούν να μείνει μακριά από τη φιέστα για λόγους ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι για λόγους ασφαλείας έχει προτρέψει τον πρόεδρο της ΚΟΠ όπως μην προσέλθει στην φιέστα για να παραδώσει το τρόπαιο του Πρωταθλητή.

Το επίσημο τρόπαιο από πλευράς της Ομοσπονδίας θα απονεμηθεί την Δευτέρα 16/05 στην Γιορτή Βράβευσης της ΚΟΠ όπως γίνεται κάθε χρονιά.

Στο τελετουργικό της φιέστας θα παραδοθεί ρέπλικα και τα μετάλλια των Πρωταθλητών. Την απονομή θα κάνει ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x