Κύπελλο Ελλάδας

Δεν θέλουν στην ΕΠΟ να αλλάξουν τους βοηθούς του τελικού - Πάμε για ματαίωση!

Καμία πρόθεση να αλλάξει τους βοηθούς του τελικού του Κυπέλλου δεν δείχνει η ΕΠΟ! Όλα συνηγορούν στο ότι πάμε για ματαίωση. Αρνητική απάντηση και στον OTE για μετάθεση του αγώνα την Κυριακή.

Κλιμακώνεται η κόντρα της ΕΠΟ με τον Σταύρο Κοντονή για τον τελικό του Κυπέλλου και την επιλογή των βοηθών του διαιτητή του αγώνα.

Από την Ελληνική Ομοσπονδία –σύμφωνα με πληροφορίες- δεν σκοπεύουν να προβούν σε καμία αλλαγή των «συνεργατών» του διαιτητή του τελικού του Κυπέλλου.

Πώς το δικαιολογούν; Υποστηρίζουν ότι η συμφωνία που υπάρχει με τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή είχε να κάνει μόνο με τον διαιτητή του αγώνα και αυτός να αποτελεί κοινή επιλογή. Κάτι τέτοιο συνέβη με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου.

Φυσικά, η θέση της ΕΠΟ αυτή, δεν αφήνει κανένα απολύτως λόγο για να υπάρχει αισιοδοξία. Καθώς εάν οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας εμμείνουν στη θέση τους τότε όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθούμε την ματαίωση του αγώνα.

Την ίδια στιγμή γίνεται γνωστό ότι και το αίτημα του ΟΤΕ TV για τη μεταφορά του αγώνα από το Σάββατο την Κυριακή δεν έχει γίνει αποδεκτό από την ΕΠΟ. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ο λόγος; Από την Ομοσπονδία αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί γιατί ο πρόεδρος της και άλλα διοικητικά στελέχη πρέπει να βρίσκονται στο Μεξικό όπου πραγματοποιείται το συνέδριο της FIFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x