Αγγλία

Δεν την άφησε να «αγιάσει»

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τους εκτός έδρας αγώνες στη φετινή Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίρνοντας 0-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον σε εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής.

Σαουθάμπτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Σεν Μέρις» σε εξ αναβολής ματς της 28ης αγωνιστικής της Premier League και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ολοκλήρωσαν με νίκη στην τελευταία τους έξοδο στο φετινό αγγλικό πρωτάθλημα, μένοντας για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη στη διοργάνωση, έχοντας προφανώς το μυαλό τους στον τελικό του Europa League κόντρα στον Αγιαξ την επόμενη Τετάρτη, ώστε να συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αντίθετα, οι «άγιοι» θα περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική, ώστε να εξασφαλίσουν την όγδοη θέση της τελικής κατάταξης.

Σε ένα μέτριο ματς, οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και έχασαν και πέναλτι στο 4’, το οποίο απέκρουσε ο Ρομέρο, ο κορυφαίος για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.


ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Φόρστερ, Σοάρες (69’ Ριντ), Στέφενς, Γιοσίντα, Τάργκετ, Ντέιβις, Ρομέου, Ουόρντ (77’ Μπουφάλ), Τάντιτς, Γκαμπιαντίνι (62’ Ροντρίγκεζ), Ρέντμοντ

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ρομέρο, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Νταρμιάν, Φελαϊνί (75’ Ερέρα), Τουανζέμπε (64’ Κάρικ), Μάτα (69’ Ράσφορντ), Μχιταριάν, Μαρσιάλ, Ρούνεϊ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x