Ισπανία

Δεν το κουνάει από Μπιλμπάο ο Λαπόρτ!

Θέση για τα σενάρια που θέλουν αρκετές ομάδες να «πρεσάρουν» για τον Αϊμερίκ Λαπόρτ πήρε ο Χοσέ Ουρούτια, αναφέροντας πως ο νεαρός μπακ δεν του έχει εκφράσει ποτέ την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Στην Αθλέτικ Μπιλμπάο φαίνεται πως θα παραμείνει -τουλάχιστον- και τη νέα σεζόν ο Αϊμερίκ Λαπόρτ, με τον πρόεδρο του συλλόγου να αποκαλύπτει πως ο 21χρονος Γάλλος στόπερ δεν του έχει ζητήσει ποτέ να αποχωρήσει και να υπογραμμίζει πως οι Βάσκοι έχουν αποδείξει ότι δεν είναι ομάδα που πουλάει.

«Δεν έχει έρθει ποτέ να μου πει "θέλω να φύγω". Τα πέντε χρόνια που βρίσκομαι εδώ, νομίζω έχουμε αποδείξει ότι η Αθλέτικ δεν είναι σύλλογος που πουλάει και πως ενεργεί διακριτικά, δίνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα στοιχεία προς τα έξω», είπε αρχικά ο Χοσέ Ουρούτια.

«Στον Λαπόρτ, όπως και σε κάθε ποδοσφαιριστή, συμπεριφερόμαστε έτσι ώστε να νιώθει πολύτιμος και σημαντικός για την ομάδα. Ξέρει ότι είναι σημαντικός για τον προπονητή και πως οι συμπαίκτες του, οι οπαδοί και όλη η διοίκηση τον αγαπάμε απεριόριστα», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας των Βάσκων.

Μπαρτσελόνα (είναι στη λίστα της εδώ και δύο χρόνια) και Μάντσεστερ Σίτι (σύμφωνα με το ESPN είναι πρώτος στόχος του Γκουαρντιόλα για την ενίσχυση της άμυνας) φέρεται να ενδιαφέρονται έντονα για τον 21χρονο στόπερ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το 2019 και έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x