Ιταλία

«Δεν το… κουνάει ο Κουλιμπαλί»

Παίκτης της Νάπολι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Καλιντού Κουλιμπαλί, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του, Μπρούνο Σατίν.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός της Νάπολι, Καλιντού Κουλιμπαλί, που είχε τραβήξει το ενδιαφέρον της Τσέλσι, θα παραμείνει όπως φαίνεται στην ομάδα και την επόμενη χρονιά.

«Ανανεώσαμε με τη Νάπολι μέχρι το 2021, οπότε ο Καλιντού θα παραμείνει εκεί» δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη, Μπρούνο Σατίν στο “Radio Crc” και συνέχισε: «Δεν θα το κουνήσει από τη Νάπολι, τα πάντα είναι καλά με τον σύλλογο».

Για το αν υπάρχει ρήτρα ανέφερε: «Δεν υπάρχει ρήτρα και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία. Αυτά είναι ιδιωτικά και εμπιστευτικά θέματα μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη».

Επίσης ο Σατίν μίλησε και για τον αγώνα των «παρτενοπέι» με την Έμπολι την Κυριακή, ο οποίος έληξε 3-2, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 3-0 «Η Γιουβέντους δεν πετάει ποτέ πόντους με τις μικρότερες ομάδες, ακόμα και με τις μεγάλες ομάδες μπορεί να δυσκολεύονται αλλά παίρνουν καλά αποτελέσματα. Το στυλ της Νάπολι είναι διαφορετικό γιατί παίζουν με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Στο 3-0 η Νάπολι δεν έπρεπε να αφήσει τον αντίπαλο να γυρίσει στο παιχνίδι».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x