Euro 2016

Δεν υπάρχει κίνδυνος στο Σταντ Ντε Φρανς

Δύο ξεχασμένες τσάντες προκάλεσαν τον πανικό στο Σταντ Ντε Φρανς, με την αστυνομία να επιτρέπει σταδιακά την είσοδο του κόσμου στις αποκλεισμένες θύρες, σύμφωνα με σουηδικά και γαλλικά Μέσα

Κανονικά εισέρχεται ο κόσμος στο Σταντ Ντε Φρανς, παρά την εκκένωση μέρους της κερκίδας λόγω ύποπτου αντικειμένου που βρέθηκε έξω από την θύρα «Ε» του γηπέδου.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της σουηδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας –που βρίσκεται ήδη στο γήπεδο μαζί με την αποστολή της ομάδας- η γαλλικές αρχές έχουν ενημερώσει τους εκπροσώπους των ομάδων πως δεν υπάρχει κίνδυνος.

«Δεν γνωρίζουμε πολλά. Δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά ξέραμε προκαταβολικά πως θα υπάρχει ένα ζήτημα ασφαλείας», ανέφερε ο Χάκαν Ζόστραντ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Σουηδών από τη μεριά του, ανέφερε: «Ενημερωθήκαμε πως βρέθηκαν δύο ξεχασμένες τσάντες, που ευνοούνται από την αστυνομία. Δεν υπάρχει απειλή».

Σύμφωνα με την γαλλική «equipe», από την άλλη, έγινε ελεγχόμενη έκρηξη στα ύποπτα αντικείμενα και σήμανε η λήξη του συναγερμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x