Ισπανία

Δεν υπολογίζει Βιδάλ ο Λουίς Ενρίκε!

Ο Αλέις Βιδάλ δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Λουίς Ενρίκε, έμεινε για μια ακόμα φορά εκτός αποστολής και τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως η καριέρα του στο «Καμπ Νου» ίσως τελειώσει πρόωρα!

Εκτός των πλάνων του Λουίς Ενρίκε είναι ο Αλέις Βιδάλ, κάτι που επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα εβδομάδα.

Ο Καταλανός μπακ έμεινε εκτός αποστολής (και) για το σημερινό (23/4) εντός έδρας ματς με την Σπόρτινγκ Χιχόν, είδηση που φαίνεται να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo».

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος από τον 26χρονο μπακ, θεωρεί πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να αντικαταστήσει τον Ντάνι Άλβες στο βασικό σχήμα και γενικότερα ούτε έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου, ούτε έχει δικαιολογήσει το κόστος της μεταγραφής (18+4 εκατ. ευρώ).

Ο Αλέις Βιδάλ έχει να αγωνιστεί από τις 12 Μαρτίου του 2016 και τον αγώνα με την Χετάφε, έχοντας έκτοτε χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια είτε λόγω απόφασης του προπονητή (μένοντας ή στον πάγκο ή στην εξέδρα) είτε λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Αυτό, σημαίνει πιθανότατα πώς σε περίπτωση που ο Λουίς Ενρίκε συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και την νέα σεζόν (το συμβόλαιό του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι), το μέλλον του διεθνούς ποδοσφαιριστή στο «Καμπ Νου» θα είναι δυσοίωνο. Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχει σενάριο αποχώρησής του.

Ο πρώην μπακ του Πανθρακικού είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2015 από την Σεβίλλη, «μπήκε» όμως -μαζί με τον Αρντά Τουράν- στην ομάδα τον Ιανουάριο, λόγω της τιμωρίας που είχε επιβάλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία στους Καταλανούς για παρατυπίες στις μεταγραφές ανηλίκων.

Συνολικά έχει αγωνιστεί φέτος σε 14 παιχνίδια: 9 στο πρωτάθλημα με μια ασίστ, 5 στο Κύπελλο με δύο ασίστ στο ενεργητικό του.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με την Χιχόν:

inner

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x