Ιταλία

Δεν υποχωρεί για… Βίτσελ η Γιούβε

Η Γιουβέντους ψάχνει ακόμη τον αντικαταστάτη του Πογκμπά που φαίνεται ότι εκλεκτός είναι ο Άξελ Βίτσελ, ωστόσο είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή μόνο με τους δικούς της όρους.

Μια τελευταία «πινελιά» φαίνεται πως λείπει από τη Γιουβέντους για να ολοκληρώσει το παζλ των μεταγραφών της, που αφορά τον αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά.

Μπορεί το κενό του Γάλλου αστέρα να μην μπορεί να καλυφθεί επάξια, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με φοβερές αγωνιστικές αρετές που προσέφερε πολλά στους «μπιανκονέρι», παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ιταλίας σίγουρα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή.

H Γιουβέντους έκανε ήδη την πρώτη κρούση, καταθέτοντας μάλιστα επίσημη πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στη Ζενίτ, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε.

Οι Ρώσοι ζητούν 22 εκατομμύρια για να παραχωρήσουν τον Βέλγο διεθνή, αλλά η ομάδα του Τορίνο δεν φαίνεται πως διατίθεται να ξοδέψει ένα τέτοιο ποσό.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα η «Μεγάλη Κυρία» θα επανέλθει με πρόταση ύψους 17 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, που ελπίζει πως θα γίνει αποδεκτή δεδομένου πως το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Αν δεν υπάρξει άμεσα συμφωνία, υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο η Ζενίτ να χάσει ελεύθερο τον 27χρονο μέσο σε ένα χρόνο.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x