Γενικά

Δεν χαμογέλασαν Μπεργκ και Ντουρμάζ (video)

Πετυχαίνοντας δύο τέρματα, ο Τσενκ Τοσούν κέρδισε… μόνος του τη Σουηδία των βασικών Μπεργκ και Ντουρμάζ (αντικαταστάθηκε πριν ξεκινήσει η επανάληψη), με σκορ 2-1.

Σημαντική -έστω και φιλική- νίκη πήρε η Τουρκία κόντρα στη Σουηδία (2-1), έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τσενκ Τοσούν που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Ενενηντάλεπτο ο Μπεργκ, έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Ντουρμάζ.

Ο Έρικ Χάμρεν παρέταξε την Εθνική Σουηδίας με διάταξη 4-4-2, έχοντας τον Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Μάρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού στην κορυφή της επίθεσης, δίδυμο με τον Γιον Γκουιντέτι.

Το πρώτο μέρος δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τους Σκανδιναβούς, αφού εκτός από την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν, είδαν τον Τσενκ Τοσούν με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή να ανοίγει το σκορ (32').

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ντουρμάζ που ήταν αρνητικός αντικαταστάθηκε. Μισή ώρα μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (75’), πάντως, ο Γκράνκβιτς με προβολή σε κενή εστία ισοφάρισε το σκορ. Ωστόσο, ο Τοσούν… ξανακτύπησε -αυτή τη φορά με ωραία κεφαλιά- και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (81') έδωσε τη νίκη στην Τουρκία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπεργκ παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.


Turkey vs Sweden 2-1 All Goals από gentaa

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x