Super League 2

Δεν… χάνεται ο Μούλντερ

Παρά τις φήμες περί «σφήνας» της Χέρενφεϊν, ο Έρβιν Μούλντερ δεν… χάνεται για την ΑΕΚ. Προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό γκολκίπερ. Με αλλαγές σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μόνο αν ο Έρβιν Μούλντερ αθετήσει το λόγο του στην ΑΕΚ δεν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Με τον 26χρονο γκολκίπερ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία, που αναμένεται να πάρει και… γραπτή μορφή πιθανότατα μετά τον αγώνα της Φέγενορντ με την Τσβόλε την επόμενη εβδομάδα. Ο Ολλανδός άσος έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο της τάξεως των 300.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους και οι φήμες περί «σφήνας» της Χέρενφεϊν δεν ανησυχούν τους «κιτρινόμαυρους». Μάλιστα η πλευρά του παίκτη ενημερώθηκε από τη Φέγενορντ πως δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης κι έτσι όλοι οι δρόμοι τον οδηγούν στην ΑΕΚ.

Να νικήσει και να… πείσει

Διπλό είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ στον αποψινό (19:00, ΟΤΕ Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την τρίτη αγωνιστική των play offs. Αφενός μεν η νίκη, που θα φέρει ακόμη πιο κοντά στη Super League την ομάδα κι αφετέρου ένα πολύ πιο πειστικό θέαμα από εκείνο που παρουσίασαν οι «κιτρινόμαυροι» στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ακόμη και στο 3-0 επί της Παναχαϊκής.

Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως θα προχωρήσει σε τρεις αλλαγές, με Σοϊλέδη αντί Πεταυράκη ως αριστερό μπακ, Ντούνη αντί Πλατέλλα δεξί χαφ και Γροντή σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Μπαρμπόσα να επιστρέφει σε θέση αριστερού εξτρέμ και τον Αραβίδη να περνά στην κορυφή της επίθεσης αντί του Κρισάντους. Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Ντούνης, Μπαρμπόσα, Γροντής, Αραβίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντακόλ, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς και Μάνταλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x