Champions League

Δεν «χωνεύει» την ήττα από τη Ρεάλ η Σπόρτινγκ!

Στο πρόσωπο του διαιτητή Ταλιαβέντο βρίσκει τον υπαίτιο της ήττας της Σπόρτινγκ από τη Ρεάλ, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου των Λουζιτανών.

Ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 απέναντι στη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα παίζοντας στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Το σφύριγμα της λήξης του Ιταλού διαιτητή Ταλιαβέντο, ο οποίος την προσεχή Κυριακή θα σφυρίξει το «derby d’ Italia» (Ίντερ- Γιουβέντους), βρήκε τη «βασίλισσα» να έχει κάνει την ανατροπή και να γλιτώνει το «κάζο».

Η σπουδαία επιστροφή των παικτών του Ζινεντίν Ζιντάν δεν «καταπίνεται», με τα «Λιοντάρια» να βρίσκουν τον υπαίτιο της ήττας στο πρόσωπο του διαιτητή, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο υπεύθυνος τύπου του συλλόγου Νούνο Σαράιβα στην πορτογαλική εφημερίδα «Αbola».

«Όταν ένας σύλλογος όπως η Ρεάλ αισθάνεται την ανάγκη να επιβεβαιώσει ότι αυτή είναι η καλύτερη στον κόσμο και ακόμη χειρότερα, χρειάζεται εξωτερική βοήθεια για να λυτρωθεί από μια βέβαιη ήττα, οι πιο σπουδαίοι στην πραγματικότητα είμαστε εμείς».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x