Αγγλία

«Δένει» Φιρμίνο, Τσαν και Γούντμπερν η Λίβερπουλ

Αναπροσαρμογή στα συμβόλαια των Ρομπέρτο Φιρμίνο και Μπεν Γούντμπερν ετοιμάζουν οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ, ενώ γίνονται προσπάθειες και για τον Εμρέ Τσαν.

Τις διαδικασίες για να κρατήσει κοντά της τρεις πολύτιμους παίκτες έχει κινήσει η διοίκηση της Λίβερπουλ, καθώς προχωρούν οι επεκτάσεις στα συμβόλαια των Ρομπέρτο Φιρμίνο και Μπεν Γούντμπερν, ενώ παρά τις καθυστερήσεις που υπάρχουν γίνεται ανάλογη προσπάθεια και για τον Εμρέ Τσαν.

Οι δύο πρώτοι αναμένεται να υπογράψουν μακροχρόνιες συμφωνίες με βελτιωμένους οικονομικά όρους, δεχόμενοι ένα δώρο από τη διοίκηση του συλλόγου η οποία αναγνωρίζει την προσφορά και την πρόοδο των δύο άσων κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους.

Από την άλλη, στασιμότητα παρατηρείται στην περίπτωση του Εμρέ Τσαν, του οποίου το συμβόλαιο με τους «κόκκινους» εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο συγκεκριμένος παράγοντας επιτρέπει στον Γερμανό διεθνή να ξεκινήσει από τον Ιανουάριο συζητήσεις με σύλλογο της αρεσκείας του σε περίπτωση που δεν έχει υπογράψει μέχρι τότε νέο deal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x