Stoiximan Super League

«Δένει» τον Ρέτσο ο Ολυμπιακός

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η διοίκηση του Ολυμπιακού στον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος αντιμετωπίζεται σαν μεγάλο κεφάλαιο από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ως πρώτη εναλλακτική λύση υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο νεαρός αμυντικός αντιμετωπίζεται σαν μεγάλο κεφάλαιο από όλους στον Ολυμπιακό και πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα κληθεί από τη διοίκηση του συλλόγου για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να επιβραβεύσουν την πρόοδο του 18χρονου στόπερ, γνωρίζοντας παράλληλα πως αρκετές μεγάλες ομάδες παρακολουθούν την πορεία του από την εποχή που ήταν στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου και έπαιξε στο Youth League (το Champions League Νέων της UEFA).

Το κλίμα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι πολύ καλό για τον νεαρό άσο, ο οποίος δεν έπαιξε στους τελευταίους αγώνες με ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, λόγω ενός τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρέτσος είναι ένα «πολυεργαλείο», καθώς εκτός από το κέντρο της άμυνας μπορεί να παίξει στα δεξιά και ως αμυντικό χαφ, κάτι που έχει συμβεί σε φιλικά προετοιμασίας της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x