Stoiximan Super League

Διαβούλευση στελεχών στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα της Nova

Μετά τη συμφωνία της Super League για το θέμα διακανονισμού, τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συζητήσουν για το ποια θα είναι η στάση τους.

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, κ. Γιώργο Στράτο, η Λίγκα ήρθε σε συμφωνία με τη Nova για διακανονισμό των οφειλομένων του συνδρομητικού καναλιού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Nova, μετά τη συμφωνία, θα πρέπει να καταβάλλει 2,8 εκατ. ευρώ μέχρι τη Δευτέρα και άλλα 2 εκατ. ευρώ εντός του Φεβρουαρίου.

Ως γνωστόν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποστείλει εξώδικο, ζητώντας όλες τις οφειλές και προειδοποιώντας για... κλειστές τις πόρτες στο συνεργείο του συνδρομητικού, στο ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Επί της ουσίας, όπως σας είχαμε γράψει εξ' αρχής στο sportfm.gr, οι "πράσινοι" με αυτό τον τρόπο πίεζαν τη Λίγκα να ασκήσει τα δικαιώματά της.

Μετά και τα σημερινά, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα γίνει μια διαβούλευση των στελεχών της ΠΑΕ για να συζητηθεί το θέμα και η επόμενη κίνηση του "τριφυλλιού". Από τον Παναθηναϊκό θέλουν επισήμως να μάθουν τα πάντα για τις δόσεις και τη συμφωνία για τον διακανονισμό. Να γνωρίζουν, δηλαδή, πόσα είναι τα χρήματα που θα δοθούν, σε πόσες δόσεις και πότε. Οταν αυτά γίνουν γνωστά, επισήμως, και αφού γίνει η διαβούλευση που σας αναφέραμε, τότε θα παρθούν και αποφάσεις από τον Παναθηναϊκό για τις επόμενες κινήσεις τους.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x