Κύπελλο Ελλάδας

Διακοφώτης: «Αν μου το ζητήσουν, θα καταθέσω»

Για την διόρθωση που έκανε στην έκθεση που κατέθεσε ο α’ παρατηρητής του τελικού Κυπέλλου, Ν. Βακάλης, μίλησε ο β’ παρατηρητής, Π. Διακοφώτης, εκφράζοντας την προθυμία του να καταθέσει, αν χρειαστεί.

Πρόθυμος να καταθέσει για όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου και την διόρθωση που έκανε ο α’ παρατηρητής, Νίκος Βακάλης, δήλωσε ο Παναγιώτης Διακοφώτης.

Ο β’ παρατηρητής απέδωσε το λάθος στην κούραση και την ένταση που υπήρχε στην ατμόσφαιρα, τονίζοντας πως δεν υπήρχε σκοπιμότητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μetropolis 95,5 FM»:
Για τα επεισόδια στον τελικό και την έκθεση του παρατηρητή: «Οι ομάδες δεν βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα των επεισοδίων. Ο μόνος από τους αξιωματούχους του αγώνα στο γήπεδο ήμουν εγώ. Αν υπήρχαν επεισόδια στις 20.44 δεν θα ξεκινούσε ποτέ το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρος ο κόσμος. Πάνω στην κούραση και την ένταση που είχαμε έγινε αυτό το ανθρώπινο λάθος από τον κ. Βακάλη. Δεν έχει να κάνει με σκοπιμότητα ή κάτι τέτοιο».
Για το ότι ο Σιμιτζόγλου αγνόησε τη συμπληρωματική έκθεση: «Πιστεύω ότι θα καταπέσει, μαρτυρίες τόσο της αστυνομίας και δική μου. Αν με καλέσουν θα καταθέσω την πραγματικότητα. Πότε ξεκίνησαν και πότε τελείωσαν. Και ο ΠΑΟΚ να με καλέσει να καταθέσω δεν έχω πρόβλημα. Αν μου το ζητήσουν, βεβαίως να καταθέσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x