Stoiximan Super League

Διαλέγει Μοντανιέ η ΑΕΚ!

Στην περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ για τον πάγκο της φαίνεται πως καταλήγει η ΑΕΚ! Ο Γάλλος προκρίθηκε ως η καλύτερη επιλογή και αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις.

Έτοιμη να δώσει το τιμόνι της στον Φιλίπ Μοντανιέ είναι η ΑΕΚ!

Πριν καν ολοκληρωθεί και τυπικά η σεζόν (με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο), η «Ένωση» είχε ήδη δρομολογήσει τις διαδικασίες για τον τεχνικό που θα την καθοδηγήσει στην επόμενη.

Όπως όλα δείχνουν, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Γάλλου, η οποία προκρίνεται έναντι αυτής των Φινκ και Αρουαμπαρένα (με τους οποίους επίσης είχε συνάντηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς).

Το βιογραφικό και η ευρωπαϊκή πορεία του Μοντανιέ φαίνεται πως γέρνουν την πλάστιγγα υπερ του πρώην προπονητή των Σοσιεδάδ και Ρεν, ο οποίος επιπλέον είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Αφού λοιπόν εκείνος συζήτησε αναλυτικά το θέμα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ βάζει στην τελική ευθεία τις επαφές με τον Μοντανιέ, επιδιώκοντας να τελειώσει μέχρι αύριο το θέμα και μέσα στις προσεχείς μέρες να τον έχει φέρει στη Αθήνα για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

Άλλωστε, από τη στιγμή που θα ταξιδέψει στη χώρα μας δύσκολα δεν θα επιτευχθεί συμφωνία, μιας και στη συνάντηση που είχε γίνει επί γαλλικού εδάφους διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων και είχε γίνει κουβέντα ακόμα και για το οικονομικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x