Γενικά

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Κεράλα Μπλάστερς ο Διαμαντάκος

Tίτλους τέλους στην σπουδαία θητεία του στην Κεράλα Μπλάστερς, έριξε ο Δημήτρης Διαμαντάκος, ο οποίος με μια ανάρτηση στο Instagram, αποχαιρέτησε τον ινδικό σύλλογο.

Αποχαιρέτησε την Κεράλα Μπλάστερς ο Δημήτρης Διαμαντάκος!

Ο 31χρονος Έλληνας επιθετικός έπειτα από δυο σεζόν στον ινδικό σύλλογο, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και να αποτελέσει παρελθόν, έχοντας κερδίσει τις καρδιές των οπαδών της ομάδας.

Μάλιστα με ένα μήνυμα του στο Instagram, ο διεθνής παίκτης, θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην ομάδα: «Δυστυχώς αυτές οι 2 εκπληκτικές γεμάτες συναρπαστικές περιπέτειες και εμπειρίες, σεζόν στην Κεράλα έφτασαν στο τέλος τους... Δεν έχω λόγια να εκφραστώ για τις στιγμές που λατρέψαμε μαζί σαν ομάδα. Με κάνατε να νιώσω πιο ευπρόσδεκτος από ποτέ και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων γι' αυτό.. Η συνεχής υποστήριξη και αγάπη που έχω λάβει από την πρώτη μέρα από τους οπαδούς μας ήταν απίστευτη. Θα σας θυμάμαι για πάντα και σας εύχομαι καλή επιτυχία».

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Διαμαντάκος, μετακόμισε στην Ινδία για λογαριασμό της Κεράλα Μπλάστερς, το καλοκαίρι του 2022 και σε 44 ματς σκόραρε 28 φορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x