Ιταλία

Διαψεύδει φήμες για Μίλαν ο πατέρας του Μαρκίζιο

Ότι παραμένει στη Γιουβέντους και δε "μετακομίζει" στη Μίλαν ξεκαθάρισε για λογαριασμό του Κλαούντιο Μαρκίζιο ο πατέρας του.

«Αδυνατώ να κατανοήσω το πως προέκυψε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πατέρας του Κλαούντιο Μαρκίζιο για τη φημολογούμενη μετακίνησή του από τη Γιουβέντους στη Μίλαν.

Συγκεκριμένα, είπε στο “Calciomercato” πως: «Πραγματικά, δε γνωρίζω απολύτως τίποτα. Αδυνατώ να καταλάβω το πως προέκυψε αυτή η φήμη. Ο Κλαούντιο, πριν από δύο χρόνια, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και απομένουν δύο χρόνια για την ολοκλήρωσή του».

Συνέχισε, αναφερόμενος στη Γιουβέντους: «Περισσότερα ξέρει ο σύλλογος. Εγώ, πάντως, μίλησα με τη διοίκηση τρεις μέρες πριν και δε μου είπε κάτι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι: «Ο Κλαούντιο είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που αγαπά να αγωνίζεται. Οι “μπιανκονέρι”, κάθε χρόνο φέρνουν πολλούς παίκτες στην ομάδα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να διώχνουν κιόλας. Αν δεν έπαιζε για αρκετό καιρό, τότε θα σκεφτόμασταν το ενδεχόμενο της μεταγραφής. Από τη στιγμή, όμως, που ο Αλέγκρι τον χρησιμοποίησε στο παιχνίδι του Σαββάτου, δε νομίζω πως τίθεται ζήτημα αποχώρησης».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x