Stoiximan Super League

Διαψεύδει η ΑΕΛ πως ο Κούγιας ήπιε καφέ με παίκτες

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ διαψεύδει δημοσίευμα πως ο Αλέξης Κούγιας ήπιε καφέ με ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την ήττα στην Ξάνθη.

Κατηγορηματικά διαψεύστηκαν από την ΑΕΛ δημοσιεύματα πως ο Αλέξης Κούγιας ήπιε καφέ με ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά την ήττα στην Ξάνθη. Πάντως οι «βυσσινί» ξεκαθαρίζουν πως κι αυτό μπορεί να συμβεί, αν κριθεί πως βοηθά την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι δεν επιθυμεί καμία αντιπαράθεση με ιστοσελίδες που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της και ειδικά τοπικές ιστοσελίδες της Λάρισας.

Όμως η ψευδής είδηση που δημοσίευσαν κάποιες ιστοσελίδες, με πρώτη σύμφωνα με την έρευνά μας το sdna.gr αναπαράγοντας "πληροφορία" της εφημερίδας Goal και η ευκολία με την οποία έγινε η αναπαραγωγή της, χωρίς διασταύρωση, ακόμη κι από την τοπική ιστοσελίδα athleticlarissa.gr, που ανήκει σε πρώην εργαζόμενο του ΑΕΛ RADIO, δημιουργεί ερωτηματικά.

Ουδέποτε ο κ. Κούγιας ήπιε καφέ με ποδοσφαιριστές οπουδήποτε, μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται κάτι τέτοιο να συμβεί ανά πάσα στιγμή, όταν κριθεί πως εξυπηρετεί το καλό της ομάδας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x