Αγγλία

Διαψεύδει η Τότεναμ την πρόταση Ζούκερμπεργκ για αγορά της ομάδας

Στην διάψευση των φημών που κυκλοφορούσαν και μιλούσαν για πρόσφορα 1 δισεκατομμυρίου για την αγορά της Τότεναμ από τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, προχώρησε ο σύλλογος του Λονδίνου.

Ο Μαρκ Ζουκερμπεργκ σύμφωνα με έντονες φήμες που κυκλοφόρησαν ενδιαφέρθηκε για την αγορά των «Σπιρουνιών», προσφέροντας μάλιστα το ποσό του 1 δισεκατ. ευρώ, σενάριο όμως που σε πρώτη φάση διαψεύστηκε από τους ιθύνοντες της Τότεναμ.

Οι «Σπερς» έψαχναν επενδυτές για να συνεισφέρουν χρηματικά στην δημιουργία του νέου τους γηπέδου, καθώς όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό έχουν αποχωρήσει από το ιστορικό Γούαιτ Χαρτ Λειν.

Πλέον, όμως όπως έχει γνωστοποιήσει η διοίκηση της ομάδας από το Βόρειο Λονδίνο, δεν αναζητά πλέον χρηματοδότες, καθώς έχει προσφερθεί ήδη ένα τραπεζικό γκρουπ, ώστε να αναλάβει την χρηματοδότηση του γηπέδου.

Έτσι λοιπόν βγήκε ο καπνός για τον μεγάλο επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του facebook, που από ότι φαίνεται όμως προς το παρών θα παραμείνει απλά ως ένα φιλολογικό ενδιαφέρον.

Άλλωστε διοικητικά στελέχη φέρονται να δήλωσαν κατηγορηματικά για τις φήμες: «Η διοίκηση της Τότεναμ δεν πρόκειται να μπει σε καμία απολύτως συζήτηση για το ενδεχόμενο πρότασης αγορά του συλλόγου».

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x