Ιταλία

Διαψεύδει κατηγορηματικά για Γκουαρντιόλα η Γιουβέντους

Ξεκάθαρος πως η Γιουβέντους δεν έχει την παραμικρή επαφή με τον Πεπ Γκουαρδιόλα για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, εμφανίστηκε ο αθλητικός διευθυντής της, Φάμπιο Παρατίτσι.

Η διαδοχολογία για την θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους καλά κρατεί, με το όνομα του Πεπ Γκουαρδιόλα να έχει προστεθεί στην λίστα μέσω δημοσιευμάτων από την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρόλα αυτά, ο Καταλανός προπονητής δεν έχει εκφράσει ποτέ την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ και από την «Γηραιά Κυρία», είναι ξεκάθαροι πως ουδέποτέ ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του. Η διάψευση, ήρθε από τα χείλη του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Φάμπιο Παρατίτσι, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Νομίζω ότι ζούμε σε έναν περίεργο κόσμο. Δεν είχαμε καμία επαφή, δεν σκεφτήκαμε καν το ενδεχόμενο πρόσληψής του διότι ο Γκουαρδιόλα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι. Μου κάνουν εντύπωση όλα αυτά».

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x