Αγγλία

Διαψεύδει πως «έφαγε» τον Ρανιέρι ο Βάρντι (pic)

Με αφορμή δημοσιεύματα στο Νησί, τα οποία «έδειχναν» τον Τζέιμι Βάρντι ως... υπεύθυνο για την απόλυση Ρανιέρι, ο Άγγλος φορ τοποθετήθηκε επί του θέματος και διέψευσε κατηγορηματικά τις φημολογίες.

Οι Τζέιμι Βάρντι, Κάσπερ Σμάιχελ, Μαρκ Ολμπράιτον και ο αρχηγός Γουές Μόργκαν είναι σύμφωνα με τους «Times» οι τέσσερις παίκτες της Λέστερ που βρέθηκαν στη συνάντηση με τη διοίκηση και ζήτησαν την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές των «αλεπούδων» συναντήθηκαν με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου προτού παρθεί η οριστική απόφαση για την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού!

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα των «Times» ήρθε η αντίδραση του Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος μέσω instagram ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει ότι έχει γραφτεί, εκφράζοντας τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του ανθρώπου που τον βοήθησε ποδοσφαιρικά και τον οδήγησε στην κατάκτηση του περσινού τίτλου!

«Υπάρχει μια φημολογία πως είχα ανάμιξη στην απόλυση του Ρανιέρι και αυτό είναι απόλυτα αναληθές, αβάσιμο και εξαιρετικά επιζήμιο» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βάρντι στο ποστάρισμά του.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x