Η αλήθεια είναι ότι ο Ταιλανδός επιχειρηματίας και το fund «Pan Asia» είναι γνωστοί στον επιχειρηματικό χώρο και φυσικά σε αθλητικό επίπεδο. Αυτό μαρτυρούν άλλωστε τα σημαντικά deal που έχουν καταφέρει στο παρελθόν, με κορυφαίο την αγοροπωλησία της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο φερόμενος υποψήφιος για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παϊρό Πιέγκπονσαντ, χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικός διαπραγματευτής και ένας κορυφαίος επενδυτικός σύμβουλος. Η πιο πρόσφατη κίνηση του ήταν τον περασμένο μήνα, όταν συμφώνησε για την εξαγορά του 90% των μετοχών της βελγικής Μουσκρόν.

Στη παρούσα φάση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει το ενδιαφέρον του Ταϊλανδού επιχειρηματία, παρά το γεγονός ότι έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποιες επιστολές του.

Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει, είναι αν πραγματικά η υπόθεση δεν έχει μεγάλη δόση αλήθειας ή αν η διάψευση είναι για λόγους τακτικής και οι δύο πλευρές βρίσκονται πραγματικά σε φάση διαπραγμάτευσης…Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ