Ισπανία

Διάψευση Ρομπέρτο μέσω Facebook: «Δεν θέλω να φύγω από την Εσπανιόλ»

Καμία περίπτωση αποχώρησης από την Εσπανιόλ δεν υπάρχει για τον Ρομπέρτο όπως ο ίδιος διαβεβαίωσε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ξεκάθαρη θέση μέσω facebook πήρε ο Ρομπέρτο σχετικά με τα ισπανικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να σκέφεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Εσπανιόλ.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού παραδέχτηκε πως διανύει μια δύσκολη περίοδο αλλά τόνισε πως θα παλέψει για να ξανακερδίσει θέση βασικού από τον Ντιέγκο Λόπεθ.

Αναλυτικά:

«Όσον αφορά την είδηση που δημοσιεύεται από χθες μέχρι σήμερα σε διάφορα Μέσα, σχετικά με το ενδιαφέρον μου να φύγω από την Εσπανιόλ, είμαι αναγκασμένος να να προβώ στην παρακάτω δήλωση, διαψεύδοντας αυτή την πληροφορία. Είναι ψέμα ότι έχω επικοινωνήσει στο περιβάλλον μου την επιθυμία να φύγω από το σύλλογο, όπως δημοσιεύεται.

Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάστασή μου αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή που επιθυμώ. Η ευτυχία μου έρχεται σε συνάρτηση με την επιτυχία τη δική μου και του συλλόγου, οπότε τώρα δεν μπορώ να είναι γεμάτος ευτυχία. Όμως, παλεύω καθημερινά με υγιή και ανταγωνιστικό τρόπο για να αντιστρέψω την κατάστασή μου, σεβόμενος τις αποφάσεις του προπονητή μου, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον ίδιο στόχο που έχει από την πρώτη μέρα που με κάλεσε για να υπογράψω.

Προσωπικά, δημοσιεύω αυτή τη δήλωση ώστε να αποκρούσω οποιαδήποτε αρνητική πτυχή υπάρξει και μπορεί να επηρεάσει την απόδοση της ομάδας ή την δική μου εικόνα».

Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x