Αγγλία

Ντιέγκο Κόστα: «Δεν κρατάω κακία στον Κόντε»

Κανένα θυμό προς τον Αντόνιο Κόντε δεν έχει ο Ντιέγκο Κόστα μετά την αποχώρηση του από την Τσέλσι, αν και ο Ιταλός τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον ήθελε στην ομάδα.

Κακία σε κανέναν στην Τσέλσι δεν κρατάει ο Ντιέγκο Κόστα, όπως δήλωσε από το Σάο Πάουλο, όπου και βρίσκεται, με τον Ισπανό επιθετικό να στέλνει και το τελευταίο του μήνυμα στους οπαδούς των «μπλε» πριν την αποχώρηση του για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, δεν είμαι θυμωμένος με κάποιον, δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Όλα είναι μια χαρά» απάντησε ο Κόστα σε ερώτηση για το αν ένιωσε αναστατωμένος με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε ο Κόντε.

Έπειτα, ο 28χρονος επιθετικός θέλησε να στείλει το τελευταίο του μήνυμα στους φίλους Τσέλσι. «Όλοι ξέρουν πόσο αγαπάω τους φιλάθλους μας» ήταν τα λιτά λόγια του.

Θυμίζουμε πως χθες η Τσέλσι ανακοίνωσε την πώληση του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 60 εκατ. ευρώ, αφού τόσο ο Αντόνιο Κόντε όσο και ο Ισπανός διεθνής δεν επιθυμούσαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Μάλιστα, ο 28χρονος επιθετικός έφτασε το θέμα στα «άκρα», αφού αρνήθηκε να επιστρέψει στην Αγγλία και να προπονηθεί με την ομάδα μέχρι αυτή να συμφωνήσει με τους «ροχιμπλάνκος» για την παραχώρηση του.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x