Διεκόπη το πολύωρο μίτινγκ των ανθρώπων της Ρόμα με τη Ζενίτ στο Μόναχο για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος, οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν σε προσωρινό αδιέξοδο λόγω μικρής διαφοράς στο οικονομικό.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι Ρώσοι ξεκίνησαν από τα 25 εκατ. ευρώ, ανέβηκαν στα 30, αλλά οι τζιαλορόσι ζητούν περισσότερα από 35 «χαρτιά» για να συναινέσουν στην παραχώρηση του διεθνούς στόπερ.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο Κώστας Νικολακόπουλος έγραψε εξίσου στο sport-fm.gr για τα 5 εκατ. ευρώ που χωρίζουν τις δύο πλευρές.

Εκτιμάται, πάντως, πως πολύ (πολύ) δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή, αφού το ποσό –για αυτά τα δεδομένα- μοιάζει μικρό και εντός των επόμενων ωρών (αν όχι αργά το βράδυ, τότε την Παρασκευή) αναμένονται νέες επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους για να «γεφυρωθεί» το χάσμα.

Άλλωστε, μοιάζει πολύ πιθανό και ο ίδιος ο Κώστας Μανωλάς να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού στη Ρωσία αναμένεται να βγάζει ετησίως γύρω στα 4-4,5 εκατ. ευρώ!