Γενικά

Διέλυσε… φιλικά την Μπάγερν η Λίβερπουλ! (video)

Σούπερ Λίβερπουλ μέσα στο Μόναχο, «πάτησε» την Μπάγερν με σκορ 3-0 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο φιλικό τουρνουά, «Audi Cup».

Εκπληκτική εμφάνιση της Λίβερπουλ μέσα στο Μόναχο!

Οι reds διέλυσαν… φιλικά την Μπάγερν με σκορ 3-0 και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα διεκδικήσουν τον άτυπο τίτλο του Audi Cup.

Η επίθεση του αγγλικού συλλόγου… πετούσε φωτιές και κάθε «κατεβασιά» μύριζε γκολ! Μόλις στο 7', ο Φιρμίνο άνοιξε εξαιρετικά για τον Μανέ κι αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ βρήκε δίχτυα για την ομάδα του Κλοπ.

Στο 34’, ο Αφρικανός έκανε μαγική ενέργεια, βγάζοντας κάθετη μπαλιά με τακουνάκι για τον Μορένο, αυτός σέντραρε παράλληλα και ο Σαλάχ που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας, το «κάρφωσε» με κοντινή κεφαλιά.

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, οι Βαυαροί έμοιαζαν ανήμποροι να κάνουν παιχνίδι και πέραν εντός μακρινού σουτ του Μίλερ, δεν είχαν να επιδείξουν κάτι ουσιαστικό, όντας αρκετά μπλοκαρισμένοι από το πρέσινγκ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Αντσελότι προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, επιχείρησαν να κλείσουν τη Λίβερπουλ στα καρέ της, αλλά δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν και να φτιάξουν παιχνίδι, μην απειλώντας ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Και τελικά στο 83’ ο Στάριτζ έβαλε το… κερασάκι στη τούρτα με πανέμορφο τελείωμα, μετά από υπέροχη μπαλιά στο κενό χώρο του Γούντμπερν. Πάντως, ακόμα και έτσι, ο Άγγλος φορ, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στην καριέρα του, δεν το χάρηκε, αφού δύο λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού…

Τα γκολ του αγώνα






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x